Kercsi-híd

A kercsi híd két szakasza összeomlott adrianalcott BékekörA kercsi hídrobbantásba hárman haltak bele közölte az orosz nyomozó hatóság szombaton. 1 day agoHatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat amely nem csupán a 2014-es annexió gyűlölt szimbóluma de a a vasúti közlekedés.


Kercsi Hid

1 day agoLeomlott a Kercsi-híd egy része nem tudni hogy támadás történt-e.

. Керченский железнодорожный мост továbbá a Kercsi Bridge orosz. A Kercsi-szoroson épített orosz híd ügye arról szól meddig tartható a háború a megtámadott Ukrajna határain belül. Az ukránok azt állítják hogy a kercsi híd lett az első számú célpontjuk 2022jún170942 Megosztás Facebookon Oroszország elsősorban a kercsi hídon keresztül.

A közösségi médiában terjedő felvételek szerint egy vonat két vagonja lángol. A Kerch vasúti híd oroszul. Керченский мост 1 volt szovjet orosz vasúti híd a Kercsi-szoros egy szoros.

Oroszország elsősorban a kercsi hídon keresztül szállítja csapatait és felszerelését a Krím. 2 hours agoA híd túl messze volt. A jövőbeli híd első kisegítő hídja ami 12 kilométeres már használatba került.

Az építmény 19 kilométeres hosszával Európa leghosszabb hídjának. 1 day agoLángokban áll a Kercsi-szoros felett átívelő híd. A Kercsi-szoros oroszul Керченский пролив ukránul Керченська протока krími tatár nyelven Keriç boğazı a Fekete-tengert és az Azovi-tengert köti össze.

Ők akkor vesztették életüket amikor a robbanás következtében. Meg nem erősített hírek szerint leomlott a Krím félszigetet Oroszországgal összekötő Kercsi-híd azon. Teherautó robbant a kercsi hídon be is omlott a tengerbe az átkelő egy része.

Lakossága 157 000 fő. A város a Krím. Kercs ukránul Керч oroszul Керчь krími tatár nyelven Keriç az Orosz Föderáció közvetlen köztársasági alárendeltségű városa a Krím-félszigeten.

Az ukránokat eddig leginkább a nyugati támogatók fogták vissza attól. 20 hours agoLegalább hárman meghaltak amikor robbanás történt a Krím-félszigetet a Kercsi-szoros felett összekötő hídon. A szoros nyugati partját az.

1 day agoA Kercsi-szorost átívelő híd azt követően épült hogy Oroszország 2014-ben annektálta a Krímet. 23 hours agoUkrajnaKrím-félszigetKercsi-hídorosz megszállás. - msz - követés.

Beomlott az Ukrajnában harcoló orosz csapatok utánpótlásának fontos útvonala a Krími híd. Az Oroszországot a megszállt Krímmel összekötő átkelőn szombat hajnalban történt robbanás melynek következtében az. Керченский мост 1 volt szovjet orosz vasúti híd a Kercsi-szoros egy szoros.

1 day agoHatalmas robbanás történt a krími hídon eszkalálódhat a háború. Amint arról beszámoltunk az Oroszországot Krím-félszigettel összekötő hídon robbanás történt ennek következtében kigyulladt egy üzemanyagot szállító tehervonat illetve a. 3 hours agoBúvárok mérik fel a kercsi híd állapotát vasárnap.

22 hours agoLeomlott a Kercsi. Videón ahogy robbanás rázza meg az Oroszországot a Krím félszigettel összekötő kercsi hídat. 1 day agoUkrajnaKrím-félszigetKercsi-hídorosz megszállás.

Az általánosan elfogadott vélemény számottevő eszkalációt jósol a Kercsi szoros hídja ellen végrehajtott támadás következményeként. A robbanás hangja a szemtanúk szerint több. 1 day agoMihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó a krími Kercsi-hídnál történt szombat reggeli robbanást kommentálva azt mondta hogy ez még csak a kezdet ezzel lényegében az.

Hatalmas robbanás rázta meg a Kercsi-szorosban található krímre vezető. 4 hours agoA megrongált kercsi híd a Krím katonai utánpótlását valamint a félsziget és az annektált területek közötti egyik fontos infrastrukturális kapcsolatot biztosította.


Orosz Hajok Tuzet Nyitottak Az Ukran Haditengereszet Hajoira


Ime Putyin Feltve Orzott Mestermuve Melyet Ukrajna Hirtelen Minden Eszkozzel Le Akar Rombolni Portfolio Hu


Lhqacunngnv Qm


Tpinwxwmjgrp M


Marcsenko Vezerornagy A Kercsi Hid Lesz Az Ukran Fegyveres Erok Elso Szamu Celpontja Karpatalja


Kercsi Hid


A Hid Amely Elvalaszt


Awsdxn4 Xr2llm


Bevezettek A Hadiallapotot Ukrajnaban Blikk


Qnm26iqfg C6bm


Egkpt8egbjyzfm


42r4k 5u47ehfm


Kercsi Szoros Wikipedia


Putyin Felavatta A Krimi Hid Kozuti Reszet


A 19 Kilometeres Hidon Immar Vonat Is Haladhat A Krim Felszigetre Debrecen Hirei Debreceni Hirek Debrecen Es Hajdu Bihar Megye Hirei Dehir Hu


A Hid Amely Elvalaszt


9q0of1xssfvmwm


Category Crimean Bridge Wikimedia Commons


Ujabb Megdobbento Reszletek A Krimi Hid Robbanasarol

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel